top of page

Dak- en gevelbekleding

in de breedste zin van het woord.

AANBOD

Op basis van jarenlange ervaring, de vele technische mogelijkheden en het brede productassortiment bieden wij het best mogelijke resultaat. Bekijk onderstaand ons gehele aanbod. Heeft u vragen, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

FALZRIPP®

Geschikt voor zowel geïsoleerde als ongeïsoleerde constructie voor dak en gevel. Op vrijwel alle onder- en / of achterconstructies te monteren. Vele vormen mogelijk in diverse afmetingen en kleuren. Onzichtbare bevestiging.

CERTIFICATEN

  • Brochure FalzRipp Kempen Cladding

  • Algemeen certificaat van goedkeuring (bijlage bij certificaat)

  • FM Approval FalzRipp

Falz

WARM DAK

Opgebouwd uit stalen dakplaten met daarop isolatie en dakbedekking, waarvoor wij u desgewenst kunnen adviseren in profiel, dikte en isolatie. Voordeel is dat er grote overspanningen mogelijk zijn met bovendien een lichte staalconstructie.

warm dak
koud dak

KOUD DAK

Opgebouwd uit een golf- of damwandplaat die gemonteerd wordt op houten of stalen gordingen. Deze dakopbouw wordt toegepast wanneer er geen eisen t.a.v. isolatiewaarden zijn. Koud dak kan ook in dakpanprofiel geleverd worden.

PREFAB DAK

Steeds vaker realiseren wij ook warme daken met sandwichpanelen. Het grote voordeel hiervan is de korte bouwtijd. De waterdichte afwerking wordt gerealiseerd middels een enkellaags bitumen of kunststof dakbedekking.

prefab

LICHTSTRATEN

Voor het benodigde daglicht kunnen wij lichtstraten realiseren in zowel gebogen als vlakke "sheddak" uitvoering. In de lichtstraten zijn bovendien elektrische of handbediende voorzieningen op te nemen voor ventilatie. Ook lichtkoepels en dakluiken voor daktoegang kunnen wij verzorgen.

Lichtstraat

STALEN SANDWICHPANELEN

Voor zowel hellend dak als de gevel toe te passen. Sandwichpanelen zijn samengesteld uit een kern van isolatie (steenwol, PUR of EPS) met aan beide zijden een staalplaat. De buitenzijde van de sandwichpanelen is uit te voeren in diverse kleuren en profileringen.

 

De sandwichpanelen zijn voor de gevel blind en zichtbaar te bevestigen en bovendien ook uit te voeren als vlakke elementen en voor brandwerende gevels.

Sandwich

DAKBEDEKKING

Voor het waterdicht afwerken van platte daken heeft u bij ons de keus uit bitumineuze en PVC dakbedekking, elk met zijn eigen voordelen. Afhankelijk van de gewenste isolatie waarden en brandeis bepalen wij met u de dikte en het type dakisolatie (steenwol, PUR of EPS). Graag adviseren wij u wat voor uw project de beste keus is.

Dakbed

GEVELBEPLATING

Voor ongeïsoleerde gebouwen is het mogelijk om enkele gevelbeplating toe te passen. Voor geïsoleerde gebouwen worden veelal samengestelde wanden aangebracht. Dit is een combinatie van een binnendoos en een buitenplaat met daartussen minerale wol als isolatie. De buitenplaat is te leveren in diverse uitvoeringen zoals plankprofiel, puntprofiel, potdekselprofiel, golfplaat en de traditionele damwandprofielen. De buitenbeplating kan zowel verticaal als horizontaal worden toegepast in diverse kleuren.

Gevelbep

STAALPLAAT BETONVLOER

Ten opzichte van traditionele vloeren kunnen staalplaat betonvloeren slank en licht worden uitgevoerd. Samen met de minimale en eenvoudig aan te brengen wapening en de mogelijkheid van een stempelvrije overspanning zorgt dit voor een hoge bouwsnelheid. Bovendien werkt de gewichtsbesparing positief door in de constructie. Naast de montage verzorgen wij ook het tekenwerk en de benodigde statische berekeningen.

Betonvloer

CASSETTESYSTEMEN

Toepassing met name voor geïsoleerde gevels en renovatie. De cassettes worden op maat gemaakt in diverse afmetingen en diktes. De buitenzijde kan worden voorzien van een coating in diverse kleuren.

Er kan worden gekozen voor zowel een zichtbare en onzichtbare bevestiging

cassette

COMPOSIETBEKLEDING

Ideaal geschikt voor bekledingen met grote vlakke paneelafmetingen. Sandwich element met een dikte van 4 of 6 mm. De buitenzijde voorzien van een coating in diverse kleuren. Bevestiging zowel zichtbaar als onzichtbaar.

composiet

GOTEN EN DAKAFWERKING

Vanzelfsprekend leveren en monteren wij ook de gehele afwerking voor daken en gevels: goten, daktrim, dakkappen, windveren of nokvorsten in vrijwel iedere gewenste kleur en uitvoering.

goten

VALBEVEILIGING

Bij Kempen Cladding is werken op hoogte dagelijkse kost en daarom zijn wij als geen ander bewust van de risico’s die werken op hoogte met zich meebrengt. Helaas worden die risico’s door anderen nog regelmatig onderschat en zijn valongelukken één van de meest voorkomende oorzaken van werkgerelateerde ongelukken. 

 

Veilig werken op hoogte staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben wij ons, naast onze traditionele diensten, toegelegd op het aanbieden van oplossingen die de veiligheid van allen die werkzaam zijn op hoogte verhoogt en de kans op ongelukken aanzienlijk minimaliseert. Op deze manier zijn wij in staat om een totaaloplossing te bieden aan al onze klanten! 

val

KALZIP

Kempen Cladding levert verschillende Kalzip dak- en gevelbekledingssystemen:

  • Kalzip FC gevelsysteem voor geventileerde metalen gevel;

  • Kalzip TF gevelsysteem voor geprofileerde gevelbekleding;

  • Kalzip Geperforeerde profielen.

Kalzip
bottom of page